Revista Design
Revista Design
Brendësia E Zyrës

Container offices

Brendësia E Zyrës Në një sallë të madhe prej 4000 mm, projektuesit belgë Five AM vendosën 13 kontejnerë të transportit të dorës së dytë për të krijuar një hapësirë zyre për Drukta & Formail, dy kompani shtypi. Koncepti ishte krijimi i një përvoje të caktuar për çdo vizitor / përdorues, që lidh zyrat midis punëtorisë në mënyrë që shefat të mund të shohin punonjësit e tyre, dhe vizitorët mund të eksplorojnë makineri të mëdha. Tre kontejnerë dalin jashtë ndërtesës për të marrë sa më shumë dritë natyrale të jetë e mundur, të dyja të vendosura nëpër portet ekzistuese të ngarkimit.

Emri i Projektit : Container offices, Emri i stilistëve : Five Am, Emri i klientit : Five AM.

Container offices Brendësia E Zyrës

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.