Revista Design
Revista Design
Çantë

Diana

Çantë Theanta ka gjithmonë dy funksione: t’i vendosni gjërat brenda (aq sa mund të mbushen në të) dhe të duken bukur, por jo thelbësisht në atë rend. Kjo çantë i plotëson të dy kërkesat. Uniqueshtë unike dhe e ndryshme nga çantët e tjera për shkak të kombinimit të materialeve të përdorura për ta bërë atë: pleksiglas me qese tekstili të bashkangjitur. Theanta është shumë arkitektonike, e thjeshtë dhe e pastër në formën e saj, por megjithatë funksionale. Në ndërtimin e saj, është homazh ndaj Bauhaus, pamjes së tij botërore dhe zotërinjve të tij, por prapë se prapë është shumë modern. Falë përkuljes, është shumë e lehtë dhe sipërfaqja e saj me shkëlqim tërheq vëmendjen.

Emri i Projektit : Diana, Emri i stilistëve : Diana Sokolic, Emri i klientit : .

Diana Çantë

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.