Revista Design
Revista Design
Llamba

ADJUSTABLE

Llamba Llambat tona u përgjigjen nevojave specifike, duke qenë në të njëjtën kohë të gjithanshëm dhe ndërveprues, si dhe duke shkuar shumë përtej rutinës së ndezjes / fikjes. Këto llamba i japin hua vetes një bote të tërë nuancash dhe ndriçimi, megjithëse në një gamë të gjerë ambjentesh të mundshme brenda ambientit dhe potencialeve të situatës, deri në pikën e lejimit për të konformuar gjendjen shpirtërore të dikujt. Kjo linjë e projektimit përfshin karakteristikat e qenësishme të një produkti karizmatik, megjithëse një frymë avantgarde dhe një dizajn inovativ ndërsa përfaqëson një avantazh të ri. Mund të ndajmë me ju këto përshtypje?

Emri i Projektit : ADJUSTABLE, Emri i stilistëve : E. ROTA JOVANI, Emri i klientit : ROTA Y REGIFE SCP.

ADJUSTABLE Llamba

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.