Revista Design
Revista Design
Stol Parku

S-Clutch

Stol Parku Pankina S-tufë rrjedh emrin e saj nga çantat e tufës, pasi tërheq frymëzimin e saj për një ikonë elegant dhe kontributin e saj të rëndësishëm për aksesorin dhe stilin. S-vjen nga Shelter, Stray, Street, Sunshine and Space.It është një stol që aspiron të shtojë tek skelet urbane një theks më të gjallë dhe njerëzor, duke marrë parasysh vlerat thelbësore të simbiozës harmonike dhe ekzistencës. Ndërsa përdor një ngjyrë të çuditshme që gjendet në dhomën e një fëmije, ajo promovon një qasje të gjallë në jetën e qytetit, e cila fjalë për fjalë duhet të merret seriozisht.

Emri i Projektit : S-Clutch, Emri i stilistëve : Helen Brasinika, Emri i klientit : BllendDesignOffice.

S-Clutch Stol Parku

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.