Revista Design
Revista Design
Stol Parku

S-Clutch

Stol Parku Pankina S-tufë rrjedh emrin e saj nga çantat e tufës, pasi tërheq frymëzimin e saj për një ikonë elegant dhe kontributin e saj të rëndësishëm për aksesorin dhe stilin. S-vjen nga Shelter, Stray, Street, Sunshine and Space.It është një stol që aspiron të shtojë tek skelet urbane një theks më të gjallë dhe njerëzor, duke marrë parasysh vlerat thelbësore të simbiozës harmonike dhe ekzistencës. Ndërsa përdor një ngjyrë të çuditshme që gjendet në dhomën e një fëmije, ajo promovon një qasje të gjallë në jetën e qytetit, e cila fjalë për fjalë duhet të merret seriozisht.

Emri i Projektit : S-Clutch, Emri i stilistëve : Helen Brasinika, Emri i klientit : BllendDesignOffice.

S-Clutch Stol Parku

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Designer i ditës

Dizajnerët, artistët dhe arkitektët më të mirë në botë.

Dizajni i mirë meriton njohje të madhe. Do ditë, ne jemi të kënaqur të paraqesin dizajnerë të mahnitshëm të cilët krijojnë dizajne origjinale dhe inovative, arkitekturë të mahnitshme, modë elegant dhe grafikë krijuese. Sot, ne po ju paraqesim një nga projektuesit më të mëdhenj në botë. Kontrolloni një portofol të projektimit fitues të çmimeve sot dhe merrni frymëzimin tuaj të përditshëm të projektimit.