Revista Design
Revista Design
Stol Parku

S-Clutch

Stol Parku Pankina S-tufë rrjedh emrin e saj nga çantat e tufës, pasi tërheq frymëzimin e saj për një ikonë elegant dhe kontributin e saj të rëndësishëm për aksesorin dhe stilin. S-vjen nga Shelter, Stray, Street, Sunshine and Space.It është një stol që aspiron të shtojë tek skelet urbane një theks më të gjallë dhe njerëzor, duke marrë parasysh vlerat thelbësore të simbiozës harmonike dhe ekzistencës. Ndërsa përdor një ngjyrë të çuditshme që gjendet në dhomën e një fëmije, ajo promovon një qasje të gjallë në jetën e qytetit, e cila fjalë për fjalë duhet të merret seriozisht.

Emri i Projektit : S-Clutch, Emri i stilistëve : Helen Brasinika, Emri i klientit : BllendDesignOffice.

S-Clutch Stol Parku

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Intervistë për hartimin e ditës

Intervista me stilistë me famë botërore.

Lexoni intervistat dhe bisedat e fundit mbi projektimin, krijimtarinë dhe inovacionin midis gazetarit të dizajnit dhe stilistëve, artistëve dhe arkitektëve me famë botërore. Shihni projektet më të fundit të projektimit dhe modelet e çmimeve nga stilistë, artistë, arkitektë dhe inovatorë të famshëm. Zbuloni njohuri të reja mbi kreativitetin, inovacionin, artet, modelin dhe arkitekturën. Mësoni rreth proceseve të projektimit të stilistëve të shkëlqyeshëm.