Revista Design
Revista Design
Stol Parku

S-Clutch

Stol Parku Pankina S-tufë rrjedh emrin e saj nga çantat e tufës, pasi tërheq frymëzimin e saj për një ikonë elegant dhe kontributin e saj të rëndësishëm për aksesorin dhe stilin. S-vjen nga Shelter, Stray, Street, Sunshine and Space.It është një stol që aspiron të shtojë tek skelet urbane një theks më të gjallë dhe njerëzor, duke marrë parasysh vlerat thelbësore të simbiozës harmonike dhe ekzistencës. Ndërsa përdor një ngjyrë të çuditshme që gjendet në dhomën e një fëmije, ajo promovon një qasje të gjallë në jetën e qytetit, e cila fjalë për fjalë duhet të merret seriozisht.

Emri i Projektit : S-Clutch, Emri i stilistëve : Helen Brasinika, Emri i klientit : BllendDesignOffice.

S-Clutch Stol Parku

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Ekipi i dizajnit i ditës

Ekipet më të mëdha të projektimit në botë.

Ndonjëherë keni nevojë për një ekip shumë të madh të stilistëve të talentuar për të dalë me dizajne vërtet të shkëlqyera. Do ditë, ne kemi një ekip të dallueshëm të çmimeve të reja dhe krijues të projektimit. Eksploroni dhe zbuloni arkitekturën origjinale dhe krijuese, dizajnin e mirë, modën, hartimin e grafikës dhe projektet e strategjisë së dizajnit nga ekipet e projektimit në të gjithë botën. Frymëzohuni nga punimet origjinale nga dizenjuesit e masterave të mëdhenj.