Revista Design
Revista Design
Platforma E Transformueshme

Space Generator

Platforma E Transformueshme Gjeneratori i hapësirës përfaqëson një fushë të qelizave të modulit të rregullueshme nga lartësia. Sipas programit të paracaktuar, qelizat e modulit shkojnë lart e poshtë duke shndërruar platformën e sheshtë në aranzhime tre-dimensionale të nivelit të ndarjes me qëllime të ndryshme funksionale. Në këtë mënyrë, e njëjta platformë mund të shndërrohet shpejt për skenarin e kërkuar në këtë moment pa kosto shtesë ose kohë, duke u bërë një terren prezantimi, një hapësirë audiencash, një zonë të kohës së lirë, një objekt arti ose gjithçka që mund të imagjinohet.

Emri i Projektit : Space Generator, Emri i stilistëve : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Emri i klientit : ARCHITIME.

Space Generator Platforma E Transformueshme

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.