Revista Design
Revista Design
Platforma E Transformueshme

Space Generator

Platforma E Transformueshme Gjeneratori i hapësirës përfaqëson një fushë të qelizave të modulit të rregullueshme nga lartësia. Sipas programit të paracaktuar, qelizat e modulit shkojnë lart e poshtë duke shndërruar platformën e sheshtë në aranzhime tre-dimensionale të nivelit të ndarjes me qëllime të ndryshme funksionale. Në këtë mënyrë, e njëjta platformë mund të shndërrohet shpejt për skenarin e kërkuar në këtë moment pa kosto shtesë ose kohë, duke u bërë një terren prezantimi, një hapësirë audiencash, një zonë të kohës së lirë, një objekt arti ose gjithçka që mund të imagjinohet.

Emri i Projektit : Space Generator, Emri i stilistëve : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Emri i klientit : ARCHITIME.

Space Generator Platforma E Transformueshme

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Ekipi i dizajnit i ditës

Ekipet më të mëdha të projektimit në botë.

Ndonjëherë keni nevojë për një ekip shumë të madh të stilistëve të talentuar për të dalë me dizajne vërtet të shkëlqyera. Do ditë, ne kemi një ekip të dallueshëm të çmimeve të reja dhe krijues të projektimit. Eksploroni dhe zbuloni arkitekturën origjinale dhe krijuese, dizajnin e mirë, modën, hartimin e grafikës dhe projektet e strategjisë së dizajnit nga ekipet e projektimit në të gjithë botën. Frymëzohuni nga punimet origjinale nga dizenjuesit e masterave të mëdhenj.