Revista Design
Revista Design
Miu Kompjuterik

Snowball

Miu Kompjuterik Snowball është krijuar për të funksionuar në një mënyrë të kundërt në lidhje me përdorimin konvencional të miut. Pajisja ka një formë të thjeshtë por tërheqëse të një syri të kompletuar me një njësi unike komanduese, mund të personalizohet si nga rastet alternative, ashtu edhe nga opsionet e njësive komanduese të ngjyrave, gjithashtu nga funksione të ndryshme që përfitojnë nga parimi dhe mënyra e funksionimit. Me një sistem të brendshëm të ngulitur që përmban dy gjurmues optikë, Snowball ndjek sipërfaqen në dy aeroplanët pingul. Kjo aftësi çliron përdorimin, duke personalizuar përvojën e përdoruesit plotësisht.

Emri i Projektit : Snowball, Emri i stilistëve : Hakan Orel, Emri i klientit : .

Snowball Miu Kompjuterik

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.