Revista Design
Revista Design
Rimodelimi Krijues

Redefinition

Rimodelimi Krijues Projekti ishte i shkurtër për të mbajtur kontekstin malor, pa lëshuar kujtime fshatarëse të tipologjive të banimit malor. Ajo përfshinte një rinovim të madh të një shtëpie tipike malore. Gjithçka do të bëhej në vend, duke përdorur si materiale themelore metale, dru pishe dhe minerale, punë njerëzore dhe ekspertizë. Ideja kryesore që qëndroi pas kësaj ishte që objektet të fitojnë përdorim dhe vlerë sentimentale pasi pronarët do t'i konsiderojnë të dobishëm dhe të njohur, si dhe të hartojnë me fuqinë transformuese të materialeve në mendje.

Emri i Projektit : Redefinition, Emri i stilistëve : Helen Brasinika, Emri i klientit : BllendDesignOffice.

Redefinition Rimodelimi Krijues

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.