Revista Design
Revista Design
Interaktiv

MinYen Hsieh Portfolio

Interaktiv MinYen Hsieh është një projektues dhe teknolog krijues ndërveprues fitues i çmimeve, përqendrohet në hartimin vizual / ndërveprim për platforma të ndryshme të bazuara aktualisht në New York. Unë kam tendencë të punoj në një seri idesh dhe konceptesh eksploruese të cilat kanë kohëzgjatje dhe domethënie të larmishme. Punimet e mia pasqyrojnë konceptet e mia përmes mënyrave të ndryshme interaktive për të treguar histori. Kur përdoruesit kalojnë nëpër botën time interaktive, ata do të realizojnë konceptin që po tregoj dhe do të krijojnë histori dhe kujtime të tyre.

Emri i Projektit : MinYen Hsieh Portfolio, Emri i stilistëve : MinYen Hsieh, Emri i klientit : .

MinYen Hsieh Portfolio Interaktiv

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.