Revista Design
Revista Design
Fletore Për Arsimin

Pupil 107

Fletore Për Arsimin Nxënësi 107: Një hap i mëtutjeshëm në arsimin e ardhshëm. Dituria frymëzuese nuk ka qenë kurrë kaq e lehtë. Nxënësi 107 eksploron një botë të gjerë të mundësive të reja për të mësuar. Kombinimi i një dizajni të lartë, që përmban standardet HD, me performancën e lëngjeve Windows 8, Nxënësi 107 është krijuar posaçërisht për të përmbushur nevojat arsimore të studentëve në të gjithë botën. Mirësevini në nivelin më të lartë të arsimit cilësor.

Emri i Projektit : Pupil 107, Emri i stilistëve : Jp Inspiring Knowledge, Emri i klientit : JP - inspiring knowledge.

Pupil 107 Fletore Për Arsimin

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.