Revista Design
Revista Design
Struktura E Tendës Fotokromike

Or2

Struktura E Tendës Fotokromike Or2 është një strukturë e vetme çati sipërfaqësore e cila reagon ndaj dritës së diellit. Segmentet poligonale të sipërfaqes reagojnë ndaj dritës ultra vjollce, duke hartuar pozicionin dhe intensitetin e rrezeve diellore. Kur janë nën hije, segmentet e Or2 janë të bardha të tejdukshme. Sidoqoftë kur goditen nga rrezet e diellit ato bëhen me ngjyra, duke përmbytur hapësirën më poshtë me ngjyrime të ndryshme të dritës. Gjatë ditës, Or2 bëhet një pajisje hije, e cila kontrollon në mënyrë pasive hapësirën nën të. Natën Or2 shndërrohet në një llambadar shumë të madh, duke shpërndarë dritë e cila është mbledhur nga qelizat e integruara fotovoltaike gjatë ditës.

Emri i Projektit : Or2, Emri i stilistëve : Christoph Klemmt & Rajat Sodhi, Emri i klientit : Orproject.

Or2 Struktura E Tendës Fotokromike

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.