Revista Design
Revista Design
Pajisje E Konvertueshme Për Arsimim

Pupil 108

Pajisje E Konvertueshme Për Arsimim Nxënësi 108: Pajisja më e përballueshme për Windows 8 të konvertueshme për Arsim. Një ndërfaqe e re dhe një përvojë krejt e re në të mësuar. Nxënësi 108 shndërron në të dy botët e tabletave dhe të laptopëve, duke ndërruar mes të dyve, për një performancë të përmirësuar në Arsim. Windows 8 hap mundësi të reja mësimi, duke i lejuar studentët të përfitojnë plotësisht nga tipari i ekranit me prekje dhe aplikacionet e panumërta. Pjesë e Zgjidhjeve të Edukimit Intel®, Nxënësi 108 është zgjidhja më e përballueshme dhe e përshtatshme për klasat në të gjithë botën.

Emri i Projektit : Pupil 108, Emri i stilistëve : Jp Inspiring Knowledge, Emri i klientit : JP - inspiring knowledge.

Pupil 108 Pajisje E Konvertueshme Për Arsimim

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.