Revista Design
Revista Design
Pc-Të E Personalizueshme, Të Personalizueshme,

BENT

Pc-Të E Personalizueshme, Të Personalizueshme, Projektuar me parimin e personalizimit në masë, plotësimi i nevojave të përdoruesve në një mënyrë më të mirë brenda kufizimeve të prodhimit në masë. Sfida kryesore në këtë projekt ishte të nxirrte një model i cili do të plotësonte nevoja të ndryshme të katër grupeve të përdoruesve brenda kufizimeve të prodhimit në masë. Tri sendet kryesore të personalizimit përcaktohen dhe përdoren për diferencimin e produktit për këto grupe të përdoruesve: 1.screen sharing2 Rregullimi i ekranit të lartësisë 3

Emri i Projektit : BENT, Emri i stilistëve : Vestel ID Team, Emri i klientit : Vestel Electronics Co..

BENT Pc-Të E Personalizueshme, Të Personalizueshme,

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.