Revista Design
Revista Design
Tv I Udhëhequr

XX250

Tv I Udhëhequr Seria TV pa kufij e Vestel e cila pozicionohet në segmentin shumë të lartë të elektronikës të konsumit. Bezeli i aluminit mban ekranin si një kornizë pothuajse e padukshme e hollë. Kornizë e hollë me shkëlqim i jep produktit imazhin e saj ekskluziv në tregun e tepërt. Ekrani dallon në mënyrë drastike nga TV normalë LED me sipërfaqen e tij të plotë me shkëlqim të ekranit të inlasizuar në kornizën e hollë metalike. Pjesa me shkëlqim prej alumini poshtë ekranit krijon një pikë tërheqjeje ndërsa ndan TV nga qëndrimi i lartë i tryezës.

Emri i Projektit : XX250, Emri i stilistëve : Vestel ID Team, Emri i klientit : Vestel Electronics Co..

XX250 Tv I Udhëhequr

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.