Revista Design
Revista Design
Pajisja Digjitale E Transmetimit Të Videove

Avoi Set Top Box

Pajisja Digjitale E Transmetimit Të Videove Avoi është një nga kutitë më të reja të Smart Set Top të Vestel që ofron teknologji kryesisht të transmetimit dixhital për përdoruesit e TV. Personazhi më i rëndësishëm i Avoi është "ventilimi i fshehur". Ventilimi i fshehur bën të mundur krijimin e modeleve unike dhe të thjeshtë. Me Avoi, përveç shikimit të kanaleve dixhitale në cilësi HD, mund të dëgjoni muzikë, të shikoni filma dhe të shikoni fotografi dhe imazhe në ekranin e TV, ndërsa kontrolloni këto skedarë përmes menusë UI. Sistemi operativ i Avoi është Android V4.2 Jel

Emri i Projektit : Avoi Set Top Box, Emri i stilistëve : Vestel ID Team, Emri i klientit : Vestel Electronics Co..

Avoi Set Top Box Pajisja Digjitale E Transmetimit Të Videove

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.