Revista Design
Revista Design
Mobilje Shumëfunksionale

Screw Chair

Mobilje Shumëfunksionale Në jetën e sotme të sipërme, klasa e mesme dhe pjesa me të ardhura të ulëta të shoqërisë janë nën presionin më ekonomik dhe kështu interesohen më shumë për mobilje të thjeshta, të lira dhe të përdorura sesa dizajni elegant. Më shumë se shumica e njësive të mobiljeve bëhen për teke përdorime të cilat rritin nevojën e një produkti multusage. Përdorimi kryesor i këtij dizajni është një karrige. Me zhvendosjen e pjesëve të karriges që lidheshin me vida, përdorimet e tjera si tavolinë dhe rafte që mund të kishim. Përveç kësaj, pjesët e karriges mund të mbledhin në kutinë që është pjesa kryesore e këtij dizajni.

Emri i Projektit : Screw Chair, Emri i stilistëve : Arash Shojaei, Emri i klientit : Arshida.

Screw Chair Mobilje Shumëfunksionale

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.