Revista Design
Revista Design
Tryeza Anësore

una

Tryeza Anësore integrimi pa dyshim është thelbi i tabelës una. tre forma panje bëhen së bashku për të djepin një sipërfaqe xhami të tunduar. produkt i konsiderimit intensiv të materialeve dhe aftësive të tyre, i guximshëm por i ajrosur në pamje dhe tepër i lehtë, una del si mishërim i ekuilibrit dhe hirit.

Emri i Projektit : una, Emri i stilistëve : Conor McDonald, Emri i klientit : conor mcdonald creative.

una Tryeza Anësore

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.