Revista Design
Revista Design
Ndriçuesi

Cubeoled

Ndriçuesi Thellësia, Transparenca dhe Kontrasti - CUBE | OLED interpreton këto baza të dritës së dukshme në një model të pastër, monolit. 12 panele diodë organike të emetimit të dritës (OLED) transparente janë rregulluar në një sistem koordinativ ortogonal dhe laminuara në mes 8 kube qelqi optik / të pastër kristal. Përmes shtigjeve të qarkut të tejdukshëm të aplikuar në sipërfaqet e brendshme të qelqit, panelet OLED të mbledhura brenda monolit furnizohen me energji elektrike. Kur aktivizohet, grupi integral e shndërron këtë kub transparent në një burim drite të drejtuar omni-drejtuar.

Emri i Projektit : Cubeoled, Emri i stilistëve : Markus Fuerderer, Emri i klientit : Markus Fuerderer.

Cubeoled Ndriçuesi

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Designer i ditës

Dizajnerët, artistët dhe arkitektët më të mirë në botë.

Dizajni i mirë meriton njohje të madhe. Do ditë, ne jemi të kënaqur të paraqesin dizajnerë të mahnitshëm të cilët krijojnë dizajne origjinale dhe inovative, arkitekturë të mahnitshme, modë elegant dhe grafikë krijuese. Sot, ne po ju paraqesim një nga projektuesit më të mëdhenj në botë. Kontrolloni një portofol të projektimit fitues të çmimeve sot dhe merrni frymëzimin tuaj të përditshëm të projektimit.