Revista Design
Revista Design
Ndriçuesi

Cubeoled

Ndriçuesi Thellësia, Transparenca dhe Kontrasti - CUBE | OLED interpreton këto baza të dritës së dukshme në një model të pastër, monolit. 12 panele diodë organike të emetimit të dritës (OLED) transparente janë rregulluar në një sistem koordinativ ortogonal dhe laminuara në mes 8 kube qelqi optik / të pastër kristal. Përmes shtigjeve të qarkut të tejdukshëm të aplikuar në sipërfaqet e brendshme të qelqit, panelet OLED të mbledhura brenda monolit furnizohen me energji elektrike. Kur aktivizohet, grupi integral e shndërron këtë kub transparent në një burim drite të drejtuar omni-drejtuar.

Emri i Projektit : Cubeoled, Emri i stilistëve : Markus Fuerderer, Emri i klientit : Markus Fuerderer.

Cubeoled Ndriçuesi

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Ekipi i dizajnit i ditës

Ekipet më të mëdha të projektimit në botë.

Ndonjëherë keni nevojë për një ekip shumë të madh të stilistëve të talentuar për të dalë me dizajne vërtet të shkëlqyera. Do ditë, ne kemi një ekip të dallueshëm të çmimeve të reja dhe krijues të projektimit. Eksploroni dhe zbuloni arkitekturën origjinale dhe krijuese, dizajnin e mirë, modën, hartimin e grafikës dhe projektet e strategjisë së dizajnit nga ekipet e projektimit në të gjithë botën. Frymëzohuni nga punimet origjinale nga dizenjuesit e masterave të mëdhenj.