Revista Design
Revista Design
Ndriçuesi

Cubeoled

Ndriçuesi Thellësia, Transparenca dhe Kontrasti - CUBE | OLED interpreton këto baza të dritës së dukshme në një model të pastër, monolit. 12 panele diodë organike të emetimit të dritës (OLED) transparente janë rregulluar në një sistem koordinativ ortogonal dhe laminuara në mes 8 kube qelqi optik / të pastër kristal. Përmes shtigjeve të qarkut të tejdukshëm të aplikuar në sipërfaqet e brendshme të qelqit, panelet OLED të mbledhura brenda monolit furnizohen me energji elektrike. Kur aktivizohet, grupi integral e shndërron këtë kub transparent në një burim drite të drejtuar omni-drejtuar.

Emri i Projektit : Cubeoled, Emri i stilistëve : Markus Fuerderer, Emri i klientit : Markus Fuerderer.

Cubeoled Ndriçuesi

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.