Revista Design
Revista Design
Sistemi I Kursimit Të Ujit

Gris

Sistemi I Kursimit Të Ujit Ulja e burimeve ujore është një problem në mbarë botën këto ditë. Shtë çmenduri që akoma përdorim ujë të pijshëm për të ndezur tualetin! Gris është një sistem jashtëzakonisht i kushtueshëm për të kursyer ujin i cili mund të mbledhë të gjithë ujin që përdorni gjatë një dush. Ju mund ta ripërdorni këtë ujëra të grumbulluar për të larë tualetin, pastruar shtëpinë dhe për disa aktivitete larëse. Në këtë mënyrë mund të kurseni të paktën 72 litra ujë / person / ditë në një familje mesatare që do të thotë të paktën 3.5 miliardë litër ujë të kursyer në ditë në një vend të tillë 50 milion banorë si Kolumbia.

Emri i Projektit : Gris, Emri i stilistëve : Carlos Alberto Vasquez, Emri i klientit : IgenDesign.

Gris Sistemi I Kursimit Të Ujit

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.