Revista Design
Revista Design
Restoranti

Lohas

Restoranti Kundërvajtja për rrahjen urbane. Baza është e vendosur në një kryqëzim të trafikut të zënë. Plani i përgjithshëm hapësinor synon të krijojë një ritëm të butë dhe të vendosur, sikur të nxisë kohë për të ngadalësuar dhe në këtë jetë urbane me ritme të shpejta për të shijuar çdo moment këtu dhe tani. Hapësira e hapur, siç formohet, përmes planifikimit të mesëm, ndan hapësirën bazuar në funksionalitete të ndryshme. Ekranet e njëllojshme totem i shtojnë ambientit të butë hapësinor disa gjallëri kongjeniale.

Emri i Projektit : Lohas, Emri i stilistëve : Yu-Wen Chiu (Vita), Emri i klientit : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

Lohas Restoranti

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.