Revista Design
Revista Design
Mbledhja E Shikuesit

TTMM (after time)

Mbledhja E Shikuesit ttmm prezanton koleksionin e aplikacioneve për shikimin e syve, të dizajnuar për smartwatches me ekrane të zezë dhe të bardhë 144 × 168 pixel si Pebble dhe Kreyos. Do të gjeni këtu 15 modele të aplikacioneve të thjeshta, elegante dhe estetike të shikimit. Për shkak se ato janë bërë nga energji e pastër, ato janë më shumë si fantazma sesa gjëra reale. Këto orë janë më ekonomike dhe ekologjikisht miqësore që kanë ekzistuar ndonjëherë.

Emri i Projektit : TTMM (after time), Emri i stilistëve : Albert Salamon, Emri i klientit : TTMM (after time).

TTMM (after time) Mbledhja E Shikuesit

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.