Revista Design
Revista Design
Arti Pamor

Loving Nature

Arti Pamor Natyra e dashur është një projekt i pjesëve të artit duke aluduar dashurinë dhe respektin për natyrën, për të gjitha qeniet e gjalla. Në secilën pikturë Gabriela Delgado vendos theks të veçantë mbi ngjyrën, duke zgjedhur me kujdes elementë që përzihen me harmoninë për të arritur një përfundim të harlisur, por të thjeshtë. Hulumtimi dhe dashuria e saj origjinale për dizajnin i japin asaj një aftësi intuitive për të krijuar copa me ngjyra të gjalla me elementë vend që variojnë nga fantastikja deri tek zgjuarsitë. Kultura dhe përvojat e saj personale formojnë kompozimet në narracione vizuale unike, që sigurisht që do të zbukurojnë çdo atmosferë me natyrën dhe gëzimin.

Emri i Projektit : Loving Nature, Emri i stilistëve : Gabriela Delgado, Emri i klientit : GD Studio C.A.

Loving Nature Arti Pamor

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.