Revista Design
Revista Design
Shisha, Nargjile, Nargile

Meduse Pipes

Shisha, Nargjile, Nargile Linjat organike elegante janë frymëzuar nga jeta nënujore e detit. Një tub shisha si një kafshë misterioze që gjallërohet me çdo mbytje. Ideja ime e projektimit ishte të zbuloja të gjitha proceset interesante që ndodhin në tub, siç janë flakërimi, rrjedhja e tymit, mozaiku i frutave dhe loja e dritave. Unë e kam arritur këtë duke maksimizuar proporcionin e qelqit dhe kryesisht duke ngritur zonën funksionale në nivelin e syve, në vend të tubave tradicionale të shishave ku pothuajse janë të fshehura në nivelin e tokës. Përdorimi i pjesëve të vërteta të frutave brenda korpusit të qelqit për kokteje rrit përvojën në nivelin e ri.

Emri i Projektit : Meduse Pipes, Emri i stilistëve : Jakub Lanca, Emri i klientit : MEDUSE DESIGN Ltd.

Meduse Pipes Shisha, Nargjile, Nargile

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.