Revista Design
Revista Design
Llambë

Schon

Llambë Burimet e dritës së kësaj llambë unike vendosen në qendër të formës së përgjithshme, kështu që ndriçon një burim të butë dhe uniform të dritës. Sipërfaqet e dritës janë të ndara nga trupi kryesor, kështu që forma e thjeshtë e trupit me pjesë të ulëta plus kursimi i energjisë përmes konsumit të ulët të energjisë elektrike i jep asaj një veçori shtesë. Gjithashtu trupi i prekshëm për ndezjen ose fikjen e dritës është një tjetër tipar modern i kësaj dritë unike. Shprehja çon në ndryshime në ndriçimin dhe është projektuar ndriçimi i llambës. Shumica e dritës nga llambët në mënyrë që shikuesi të mos e shfrytëzojë dritën, do të venitet. E bukur për të jetuar.

Emri i Projektit : Schon, Emri i stilistëve : Mostafa Arvand, Emri i klientit : Deco Light Group Co..

Schon Llambë

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.