Revista Design
Revista Design
Pajisja E Menjëhershme Për Zgjerimin E Buzëve Natyrale

Xtreme Lip-Shaper® System

Pajisja E Menjëhershme Për Zgjerimin E Buzëve Natyrale Sistemi Xtreme Lip-Shaper® është pajisja e parë klinike e provuar klinike e sigurt në shtëpi për zgjerimin e buzëve në shtëpi. Ajo përdor një metodë 'mbërtheje' kineze 3.500 vjeçare - me fjalë të tjera thithje - e shoqëruar me teknologji të përparuar për krijimin e buzëve për të konturuar dhe zgjeruar buzët menjëherë. Dizajni krijon buzën e poshtme të lë pa frymë të vetme dhe të dyfishtë, ashtu si Angelina Jolie. Përdoruesit mund të forcojnë buzën e sipërme ose të poshtme veç e veç. Dizajni është ndërtuar gjithashtu për të ngritur harqet e harkut të Cupid, për të mbushur gropat e buzëve për të ngritur qoshet e gojës së plakjes. I përshtatshëm për të dy gjinitë.

Emri i Projektit : Xtreme Lip-Shaper® System, Emri i stilistëve : Thienna Ho Ph.D., Emri i klientit : CANDYLIPZ LLC..

Xtreme Lip-Shaper® System Pajisja E Menjëhershme Për Zgjerimin E Buzëve Natyrale

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.