Revista Design
Revista Design
Karrige

Place

Karrige Vendi është karrige poetike dhe thelbësore, një shembull i dizajnit formal me tërheqje tërheqëse. Kjo karrige kombinon dizajnin teknik të rafinuar me përfundimet tradicionale. vend është të përpiqemi t'i tregojmë objektit përmes lojës së formave dhe ngjyrave që të shkëlqejnë, duke shikuar ekstravagancën dhe thjeshtësinë, atë që e bën një vend të veçantë, të ndryshëm nga të tjerët.

Emri i Projektit : Place, Emri i stilistëve : TANA-Gaetano Avitabile, Emri i klientit : Gae Avitabile_ Tana.

Place Karrige

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.