Revista Design
Revista Design
Dizajni Dhe Koncepti I Hairstyle

Hairchitecture

Dizajni Dhe Koncepti I Hairstyle HAIRCHITECTURE rezulton nga një shoqatë midis një floktar - Gijo, dhe një grup arkitektësh - FAHR 021.3. Të motivuar nga Kryeqyteti Evropian i Kulturës në Guimaraes 2012, ata propozojnë një ide për të bashkuar dy metodologji krijuese, Arkitekturë dhe Hairstyle. Me temën e arkitekturës brutale, rezultati është një hairstyle e re e mahnitshme që tregon një flokë të shpërfytyrimit në bashkësi absolute me strukturat arkitekturore. Rezultatet e paraqitura janë një natyrë e guximshme dhe eksperimentale me një interpretim të fortë bashkëkohor. Puna ekipore dhe aftësia ishin vendimtare për të bërë një flokë në dukje të zakonshëm.

Emri i Projektit : Hairchitecture, Emri i stilistëve : FAHR 021.3, Emri i klientit : Redken Portugal.

Hairchitecture Dizajni Dhe Koncepti I Hairstyle

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.