Revista Design
Revista Design
Kutia Kryesore E Vendosur

T-Box2

Kutia Kryesore E Vendosur T-Box2 është një pajisje e re teknike për të integruar Internetin, multimedia dhe komunikimin, dhe t'u ofrojë përdoruesve të shtëpive shërbime të larmishme interaktive duke përfshirë luajtjen masive të përmbajtjes së Internetit dhe thirrjet me video HD. Duke e lidhur STB me TV në mjedisin e rrjetit familjar, përdoruesi mund të përmirësojë me shpejtësi një TV të përbashkët në një TV të zgjuar, i cili u sjell përdoruesve të familjes përvojë të shkëlqyer argëtuese AV.

Emri i Projektit : T-Box2, Emri i stilistëve : Ke Zhang, Emri i klientit : Technicolor.

T-Box2 Kutia Kryesore E Vendosur

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.