Revista Design
Revista Design
Automjeti Robotik

Servvan

Automjeti Robotik Shtë një projekt i automjetit të shërbimit për Ekonominë e Bazuar në Burime, duke formuar një rrjet me automjete të tjera. Një sistem i vetëm lejon të komunikoni me njëri-tjetrin, gjë që rrit efikasitetin e transportit të udhëtarëve, si dhe një rritje të efikasitetit për shkak të lëvizjes në trenin rrugor (ulja e faktorit FX, distanca midis automjeteve). Makina ka kontroll pa pilot. Automjeti është në mënyrë simetrike: i lirë për t’u prodhuar. Ka katër rrota të kthyeshme motorike dhe mundësinë e lëvizjes prapa: manovrim me dimensione të mëdha. Bordi vis-a-vis përmirëson komunikimin e pasagjerëve.

Emri i Projektit : Servvan, Emri i stilistëve : Dmitry Pogorelov, Emri i klientit : Techman.

Servvan Automjeti Robotik

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.