Revista Design
Revista Design
Restoranti Barbeque

Grill

Restoranti Barbeque Fushëveprimi i projektit është rimodelimi i dyqanit ekzistues të riparimit të motorit 72 metra katror në një restorant të ri Barbeque. Fushëveprimi i punës përfshin një ridizajnim të plotë të hapësirës së jashtme dhe të brendshme. E jashtme u frymëzua nga një bashkim grilë Barbeque me skemën e thjeshtë me ngjyra të zezë dhe të bardhë të qymyrgurit. Një nga sfidat e këtij projekti është të përshtatet me kërkesat agresive programatike (40 vende në zonën e ngrënies) në një hapësirë kaq të vogël. Për më tepër, ne duhet të punojmë me një buxhet të vogël të pazakontë (40,000 dollarë amerikanë), i cili përfshin të gjitha njësitë e reja HVAC dhe një kuzhinë të re tregtare.

Emri i Projektit : Grill, Emri i stilistëve : Yu-Ngok Lo, Emri i klientit : YNL Design.

Grill Restoranti Barbeque

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.