Revista Design
Revista Design
Kit Multifunksional I Ndërtimit

JIX

Kit Multifunksional I Ndërtimit JIX është një çantë ndërtimi e krijuar nga artisti vizual me bazë në Nju Jork dhe projektuesi i produkteve Patrick Martinez. Përbëhet nga elementë të vegjël modularë që janë krijuar posaçërisht për të lejuar që kashtat standarde të pirjes të lidhen së bashku, në mënyrë që të krijojnë një larmi ndërtimesh. Lidhësit JIX vijnë në rrjeta të sheshtë, të cilat lehtësisht largohen, kryqëzohen dhe mbyllen në vend. Me JIX mund të ndërtoni gjithçka, nga struktura ambicioze në madhësi të dhomës, për të ndërlikuar skulptura në krye të tryezave, duke përdorur të gjithë lidhëset JIX dhe kashtë të pijshëm.

Emri i Projektit : JIX, Emri i stilistëve : Patrick Martinez, Emri i klientit : Blank Bubble.

JIX Kit Multifunksional I Ndërtimit

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.