Revista Design
Revista Design
Kolltuk I Qëndrueshëm

X2Chair

Kolltuk I Qëndrueshëm Format më sinjifikante dhe zgjedhja e materialeve rrisin kapacitetin novator të kësaj karrige me një mijë jetë. X2Chair është rezultat i një procesi të dizajnit eksperimental që mbështetet plotësisht në konvertueshmërinë e produkteve. Projektuar të jetë multifunksional, ky objekt ndjek një koncept të personalizimit të plotë dhe është shprehja e një dizajni ekofriendly. Rafinimi estetik dhe përputhshmëria mjedisore gjejnë një pikë takimi falë një studimi të kujdesshëm funksional, të kombinuar me hulumtimin e materialeve dhe metodave eko-miqësore të ndërtimit. Informacioni: caporasodesign.it - më pak.it

Emri i Projektit : X2Chair, Emri i stilistëve : Giorgio Caporaso, Emri i klientit : Giorgio Caporaso Design.

X2Chair Kolltuk I Qëndrueshëm

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.