Revista Design
Revista Design
Shtëpia E Banimit

Trish House Yalding

Shtëpia E Banimit Dizajni i shtëpisë u zhvillua në përgjigje të drejtpërdrejtë të sitit dhe vendndodhjes së tij. Struktura e ndërtesës është e përbërë për të pasqyruar tokën pyjore përreth me kolonat e raking që përfaqësojnë kënde të parregullta të trungjeve të pemëve dhe degëve. Hapësira të mëdha qelqi mbushin boshllëqet midis strukturës dhe ju lejojnë të vlerësoni peizazhin dhe vendosni sikur të shikonit nga mes trungjeve dhe degëve të pemëve. Lidhja tradicionale e zezë dhe e bardhë në Kentish përfaqëson gjethet që mbështjellin ndërtesën dhe mbyllin hapësirat brenda.

Emri i Projektit : Trish House Yalding, Emri i stilistëve : Matthew Heywood, Emri i klientit : Matthew Heywood Limited.

Trish House Yalding Shtëpia E Banimit

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.