Revista Design
Revista Design
Pajisja Me Qasje Biometrike Për Të Zhbllokuar Dyert

Biometric Facilities Access Camera

Pajisja Me Qasje Biometrike Për Të Zhbllokuar Dyert Një pajisje biometrike e ndërtuar në mure ose kioska që kap irisin dhe fytyrën e tërë, pastaj referon një bazë të dhënash për të përcaktuar privilegjet e përdoruesit. Ajo i jep mundësinë e hyrjes duke zhbllokuar dyert ose duke regjistruar përdoruesit brenda. Karakteristikat e feedback-ut të përdoruesit janë ndërtuar për vetë rreshtim të lehtë. Leds padukshëm dritën e syrit, dhe ka një ndezje për dritë të ulët. Pjesa e përparme ka 2 pjesë plastike që lejojnë ngjyrat duo-ton. Pjesa më e vogël tërheq syrin me detaje të imëta. Forma thjeshton 13 përbërës përballë në një produkt më estetik. Isshtë për tregjet e korporatave, industriale dhe ato të shtëpive.

Emri i Projektit : Biometric Facilities Access Camera, Emri i stilistëve : Travis Baldwin, Emri i klientit : Crea Inc Design LTD.

Biometric Facilities Access Camera Pajisja Me Qasje Biometrike Për Të Zhbllokuar Dyert

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.