Revista Design
Revista Design
Karrige Rri Kot

Bessa

Karrige Rri Kot E krijuar për zonat e hoteleve, vendpushimeve dhe vendbanimeve private, karriget e sallës Bessa harmonizohet me projektet moderne të dizajnit të brendshëm. Dizajni i saj përcjell një qetësi që fton në një përvojë për t’u mbajtur mend. Duke zgjidhur prodhimin e tij plotësisht të qëndrueshëm, ne mund të shijojmë ekuilibrin e saj midis formës, modelimit bashkëkohor, funksionit dhe vlerave të tij organike.

Emri i Projektit : Bessa, Emri i stilistëve : Simon Reynaud, Emri i klientit : Thelos.

Bessa Karrige Rri Kot

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.