Revista Design
Revista Design
Logo

Samadara Ginige Personal Identity

Logo Identiteti personal (logo) i Samadara Ginige është një simbol i thjeshtësisë dhe sofistikimit. Monogrami elegant që përfshin inicialet e saj "s" dhe "g" është paraqitur në shumë galeri dhe artikuj. Në logon e saj të vizatuar me një rresht të vetëm, të dy shkronjat janë të lidhura në mënyrë krijuese dhe të ndërthurura duke zbuluar aftësitë e saj të projektimit imagjinativ me një prekje të feminitetit. Samadara është njëkohësisht si dizajner ashtu edhe si zhvillues. Dizajni i përgjithshëm na kujton simbolin e pafundësisë që përshkruan aftësinë e saj për të ofruar zgjidhje nga fundi deri në fund nga dizajni në zhvillim.

Emri i Projektit : Samadara Ginige Personal Identity, Emri i stilistëve : Samadara Ginige, Emri i klientit : Samadara Ginige.

Samadara Ginige Personal Identity Logo

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.