Revista Design
Revista Design
Dizajni I Brendshëm

Wild Life

Dizajni I Brendshëm Dizajni ka të bëjë me krijimtarinë, dhe krijimtaria ka të bëjë me Surprizat! Kur jeta e egër takon modernizmin dhe bie në mënyrë të përsosur në harmoni, kjo është kur krijohen surpriza! Projektuesi kombinoi thjeshtësinë moderne me aventurat etnike për një hapësirë unike. Ajo përdori një paletë ngjyrash neutrale të bardhë, bezhë dhe gri për muret dhe mobiljet, me një shtesë të thekseve të ngjyrave në artin e mureve dhe ndeshjeve të ndriçimit. Për të dhënë një deklaratë pas hyrjes, projektuesi prezantoi një divan fluturues të lëkurës së lopës së bashku me topa xhami të varur të gjitha të mbushura me bimë artificiale për një pamje të gjallë të freskët. Shijoni jetën e egër!

Emri i Projektit : Wild Life, Emri i stilistëve : Shosha Kamal, Emri i klientit : Shosha Kamal Designs.

Wild Life Dizajni I Brendshëm

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.