Revista Design
Revista Design
Karrige

5x5

Karrige Karrige 5x5 është një projekt tipik i projektimit ku kufizimi njihet si sfidë. Selia e karriges dhe pjesa e pasme janë prej xiliti e cila është shumë e vështirë të formësohet. Xilith është lënda e parë që mund të gjendet 300 metra nën sipërfaqen e tokës dhe është e përbërë me një thëngjill. Aktualisht shumica e lëndës së parë hidhet. Nga pikëpamja mjedisore, ky material gjeneron mbeturina në sipërfaqen e tokës. Prandaj, ideja për krijimin e karriges dukej të ishte shumë provokuese dhe sfiduese.

Emri i Projektit : 5x5, Emri i stilistëve : Barbara Princic, Emri i klientit : Sijaj Hrastnik.

5x5 Karrige

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.