Revista Design
Revista Design
Karrige

Pillow Stool

Karrige Shtë e thjeshtë, por përfshin shumë karakteristika. Shufrat e çelikut në shtresën e parë dhe shtresa e dytë e pjesës së ulur shkojnë në drejtime të ndryshme, kështu që ata kalojnë njëri-tjetrin për të krijuar një vizualizim magjik. Pika kurbë e strukturës anësore siguron skajet dhe sipërfaqet e rrumbullakëta për përdoruesit që të ulen të qetë në të. Midis shtresës së parë dhe shtresës së dytë të pjesës së ulur, shufrat përbëjnë një hapësirë boshe për të ruajtur revista ose gazeta. Stooli jo vetëm që u jep përdoruesve një gjest ftues, por gjithashtu ofron funksione të dobishme për ta.

Emri i Projektit : Pillow Stool, Emri i stilistëve : Hong Ying Guo, Emri i klientit : Danish Institute for Study Abroad.

Pillow Stool Karrige

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.