Revista Design
Revista Design
Dizajni I Zyrës

Brockman

Dizajni I Zyrës Si një firmë investimesh e bazuar në tregtinë e minierave, efikasiteti dhe produktiviteti janë aspektet kryesore në rutinën e biznesit. Dizajni fillimisht u frymëzua nga natyra. Një frymëzim tjetër i dukshëm në dizajn është theksi në gjeometri. Këta elementë kryesorë ishin në pararojë të modeleve dhe kështu u përkthyen vizualisht përmes përdorimit të kuptimeve gjeometrike dhe psikologjike të formës dhe hapësirës. Në ruajtjen e prestigjit dhe reputacionit të ndërtesës tregtare të klasit botëror, një arenë unike e korporatës lind përmes përdorimit të qelqit dhe çelikut.

Emri i Projektit : Brockman , Emri i stilistëve : Catherine Cheung, Emri i klientit : THE XSS LIMITED.

Brockman  Dizajni I Zyrës

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.