Revista Design
Revista Design
Sistemi I Logjistikës Urbane

link

Sistemi I Logjistikës Urbane Lidhja është një sistem logjistik i sinkronizuar urbanistik që shfrytëzon infrastrukturën ekzistuese të transportit publik. Sistemi mundëson shpërndarje të qetë dhe të qëndrueshme të ngarkesave në qytet. Shtë një rrjet që lidh ndërmjet qendrave të konsolidimit, hapësirave të ruajtjes së lagjeve dhe bizneseve lokale duke përdorur një flotë mjetesh robotike, elektrike. Duke ndjekur autobusët dhe tramvajet automjetet lundrojnë nëpër qytet pa ndërhyrë në trafik. Sistemi Link shkurton distancat e shpërndarjes, duke zvogëluar kështu nevojën për kamionë dhe duke hapur alternativa për shpërndarjen për gjysmën e fundit.

Emri i Projektit : link, Emri i stilistëve : Ayelet Fishman, Emri i klientit : Ayelet Fishman.

link Sistemi I Logjistikës Urbane

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.