Revista Design
Revista Design
Sheshi Publik

Brieven Piazza

Sheshi Publik Frymëzimi që qëndron pas këtij modeli është dashuria për thjeshtësinë dhe depërtimin e abstraksionit dhe simbolikës Mondrian me një prekje të karakterit dhe origjinalitetit të treguar në kaligrafinë historike të Sheshit Kufic. Ky dizajn është një manifestim i bashkimit koherent midis stileve që mbrojnë mesazhin se ekziston mundësia e përzierjes së stilit të ndryshëm në dukje kontradiktor në lidhje me vëzhgimin e syve të lirë, ndërsa kur gërmoni thellë në filozofinë pas tyre do të kishte ngjashmëri që do të rezultonin në një vepër arti koherente që është tërheqës përtej të kuptuarit të dukshëm.

Emri i Projektit : Brieven Piazza , Emri i stilistëve : Dalia Sadany, Emri i klientit : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Brieven Piazza  Sheshi Publik

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.