Revista Design
Revista Design
Rinovimi Urban

Tahrir Square

Rinovimi Urban Sheshi Tahrir është shtylla kurrizore e historisë politike të Egjiptit dhe për këtë arsye rigjallërimi i modelit të saj urbanistik është një dëshirë politike, mjedisore dhe sociale. Masterplani përfshin mbylljen e disa rrugëve dhe shkrirjen e tyre në sheshin ekzistues pa prishur rrjedhën e trafikut. Pastaj u krijuan tre projekte për të akomoduar një funksion argëtimi dhe tregtar, si dhe një memorial për të shënuar historinë moderne politike të Egjiptit. Plani merrte parasysh hapësirë të mjaftueshme për zonat e shëtitjeve dhe tapicave dhe një raport i lartë i sipërfaqes së gjelbër për të prezantuar ngjyrën në qytet.

Emri i Projektit : Tahrir Square, Emri i stilistëve : Dalia Sadany, Emri i klientit : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Tahrir Square Rinovimi Urban

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.