Revista Design
Revista Design
Dyqani Me Pakicë I Teknologjisë Së Lartë

Cyfer

Dyqani Me Pakicë I Teknologjisë Së Lartë Brendësitë e hapësirës me pakicë në të ardhmen si në të tashmen duhet të jenë të dizajnuara në atë mënyrë që promovojnë një përvojë të këndshme për blerje dhe të përshtatura me llojin e produktit që shitet. Cyfer është një dyqan me pakicë hi-tech i dizajnuar në kodin QR. Minimalist në natyrë elementët e dizajnit të brendshëm dhe të jashtëm bëhen së bashku për të formuar një mjedis pa rrjedhë duke theksuar fuqinë e produktit të pritur në të ardhmen ndërsa perceptimi është i pandërprerë nga pengesat e parëndësishme që lartësojnë nivelin e kënaqësisë dhe rritin dëshirën për bashkëveprim me produktet.

Emri i Projektit : Cyfer, Emri i stilistëve : Dalia Sadany, Emri i klientit : Dezines Dalia Sadany Creations.

Cyfer Dyqani Me Pakicë I Teknologjisë Së Lartë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.