Revista Design
Revista Design
Tryeza E Kafesë

Cell

Tryeza E Kafesë Kjo pjesë e mobiljeve synon të përmirësojë cilësinë dhe estetikën e hapësirës së brendshme dhe të ngritë çështje rreth konsumit dhe prodhimit në masë. Ky projekt përbëhet nga qeliza. Celldo qelizë korrespondon me një nevojë të ndryshme, një zonë të ndryshme magazinimi, me madhësi dhe ngjyrë të ndryshme. Ngjyrat bashkëveprojnë me njëra-tjetrën dhe me hapësirën në të cilën vendosen. Tavolina e kafesë mund të jetë në rrota për të arritur komoditetin në lëvizje. Nëse jo në rrota, secila qelizë mund të ndahet nga pjesa tjetër dhe të vendoset si një tryezë anësore. Për më tepër, qelizat me të njëjtën ngjyrë dhe madhësi mund të përsëriten dhe vendosen në mur.

Emri i Projektit : Cell, Emri i stilistëve : Anna Moraitou, Emri i klientit : Anna Moraitou, desarch architects.

Cell Tryeza E Kafesë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.